Gyakran Ismételt Kérdések

Kik vagytok Ti?

A Flyerz magazin által készített céges bemutatkozásunkat ITT tudod elolvasni, illetve Facebook és Instagram oldalainkon tudsz követni bennünket, ahol aktívak vagyunk. 

Hol tudom leadni a rendelésem?

Itt a honlapunkon a fenti fejlécben található "Webshop"-ban. 

Mitől prémium szolgáltatás az ÉtkezzJól?

Minőségi alapanyagokból elkészített egészséges, de egyben változatos és ízletes táplálkozást biztosítunk házhoz szállítva a környezettudatosság jegyében, amelyet étkezési tanácsadónk személyre szabottá is tesz. Mindemellett komoly fejlesztéseket tettünk annak érdekében, hogy a kiszállítás nagyon kényelmes és rugalmas legyen. Regisztrációt és rendelést követően kapsz egy online fiókot tőlünk, ahol az adott megrendelt csomagod időszakát dátumszerűen lebontva látod. Minden egyes aktív szállítási napod szállítási címét előző nap este 22 óráig tudod módosítani, ugyanezzel a határidővel akár egy klikkeléssel törölni is tudod azt. A befizetett, de lemondott napod, nem veszik ekkor el, csupán az aktív időszakod végére átszáll. Ezen a felületen láthatod, hogy hány aktív napod van még hátra, sőt, azt is látod, hogy adott napon, a kiszállítási órákban mely futárunkhoz kerültél beosztásra, az ő elérhetőségeit pedig megkapod a fiókodban, így ha S.O.S. helyzet alakul ki, akkor könnyedén el tudod érni Őt. Fejlesztésünknél az volt a cél, hogy rugalmas, kényelmes, modern, telefonbarát felületet alkossunk.  

Speciális eset vagyok. Többféle allergiám is van, továbbá elég sok mindent nem szeretek. Van megoldás? 

Természetesen! A táplálkozási tanácsadónk, pont ezért értékel ki a szolgáltatás megkezdésének első napjaiban a regisztráció során kitöltött kérdőív alapján. A kiértékelését pedig a konyhai csapatunk szentírásként kezeli mindenegyes hajnalban, amikoris főzünk. Alapvetően teljesmértékben laktózmentesen főzünk például. Bízz bennünk! 

Milyen árakkal dolgoztok?

Csomagajánlatainkat a Webshop link alatt találod a fejlécben. 

Van étlapotok? Milyen ételekből tudok választani?

Étlapunk nincs. A heti menünket a regisztrált fiókodban tudod nyomon követni mindig. Több, mint 100 magyaros és nemzetközileg is ismert ételt gondoltunk újra, amelyeket meglepetésszerűen, változatosan szállítunk házhoz. Ha egy ételünk nem tetszett, csak jelezd és többet Neked nem visszük. A marhapörkölttől kezdve a bolognai spagettiig mindent elkészítünk újragondolva. 

Mely területekre szállít az ÉtkezzJól?

Csak Budapest, Gyál és Vecsés területeire szállítunk. 

Mikor történik a kiszállítás?

A kiszállítás 7:00 és 13:00 között történik.

Naponta változó a szállítási címem, megoldható?

Természetesen. A regisztráció után a fiókodban dátumokra lebontva tudod módosítani kiszállítási nap előtti este 22 óráig a szállítási címed, de akár napokra előre is be tudod állítani, hogy mely munkanapon éppen hol leszel Budapesten belül a délelőtti órákban. 

A kiszállított műanyag ételesdobozokkal és vászontáskákkal mit csináljak?

Az előző napokban kiszállított ételesdobozokat elmosott, elöblített állapotban, étel maradék nélkül lehetőleg másnap, legkésőbb heti egy-két alkalommal add át futárjainknak a vászontáskákkal együtt. Cégünk törekszik a műanyag termelés minimalizálására! 

Mikor és hogyan kell fizetnem a szolgáltatásért?

A próbacsomagon felül 10 és 20 napos bérleteink vannak. 10 vagy 20 napra fizetsz előre a szolgáltatásért a Futárainknál készpénzben, online bankkártyával az OTP oldalán vagy banki átutalással. Fontos, hogyha néhány napig nem tartózkodsz Budapesten, akkor a befizetett alkalmaid nem vesznek el. Kezeld ezeket a napokat a regisztrált ÉtkezzJól! fiókodban rugalmasan és mi mindenről értesülünk, majd ez alapján járunk el. 

Egyelőre bizonytalan vagyok. Van próba étkezésetek?

Igen. 3 napon át 3 étkezést szállítunk házhoz. Összképet kapsz az ízvilágunkról, szolgáltatásunkról, majd dönthetsz a folytatásról. 

 

 

Minden jog fenntartva - ÉtkezzJól! © 2019 Budapest

Céginformáció

Adatvédelmi tájékoztató

Ászf

Kapcsolat

info@etkezzjol.hu